BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Разград осигури чай и кафе за полицаите от седемте КПП-та на изходите на града

Община Разград осигури топли напитки за служителите на реда, които обслужват КПП-тата на изходите на града. На всяка от смените на седемте пункта ще се предоставя по един термос чай и един термос кафе.

Напитките сe приготвят от ОП“Ученическо столово хранене и почивно дело“, ще се раздават два пъти дневно, докато работата на пунктовете е част от противоепидемичните мерки, които страната предприема срещу разпространението на Коронавируса.
Първи получиха топли напитки заедно с чаши и пакетчета захар полицаите, които бяха следобедна смяна днес, те трябва да предадат и на колегите си от нощната смяна предвидените за тях термоси.

Община Разград предостави на всеки от полицаите и по един дъждобран.

Жестът, направен от местната управа, бе оценен от служителите на реда като изключително навременен и показващ добрата координация и солидарност между институциите в община Разград в общите им действия за ограничаване разпространението на COVID-19 в региона.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!