BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Още близо месец топла храна за 25 бедни по проект „Обществена трапезария“

Във връзка с Решение №325 на Министерския съвет от 14.05.2020 г. за обявяване на извънредна епидемична обстановка и последиците за общността от 21.05.2020 г. с допълнително отпуснати средства от Фонд „Социална закрила“ по проект „Обществена трапезария“,Община Разград ще осигури временно прехраната на 25 лица, изпаднали в тежка социална и финансова ситуация.

Така лица от застрашени и  рискови групи ще се възползват от възможността да получават топъл обяд още близо месец – до 15 юни включително.

Дейностите се реализират чрез Домашен социален патронаж гр. Разград, като от социалното звено уверяват, че предоставянето на услугата се осъществява при спазване на всички необходими хигиенни и противоепидемични мерки, със цел ограничаване и предотвратяване на евентуални рискове за участниците процеса по предоставяне на социалната услуга.

Преди въвеждането на извънредното положение по проект „Обществена трапезария“ топъл обяд получаваха 50 човека, те също продължават да се хранят с финансирането по него, така общо бенефициентите са 75.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!