BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Павел Върба: Искам да си върнем на Левски за отпадането от турнира за Купата на България

Треньорът на Лудогорец Павел Върба даде пресконференция онлайн преди мача с Левски в петък, с който се рестартира първенството в efbet Лига след близо 3 месеца прекъсване. Чешкият специалист е оптимист преди двубоя със „сините“ на стадион „Георги Аспарухов“. 

Ситуацията в Левски е техен проблем, не мислим за нея. Съсредоточаваме се върху нашия план и върху това да се представим добре. Всяка точка, която печелим ни доближава до титлата“, категоричен е Върба. „Не знам каква е ситуацията в Левски, Не знам как ще се отрази това на играчите на Левски. Мога да кажа каква е ситуацията при нас. Ситуацията в Разград е добра, футболистите очакват с нетърпение мача и се надявам да се представим добре. Както ние, така и никой друг в Европа, не е изпадал в такава ситуация. Едва ли можем да кажем как ще се развие първенството. Ние се подготвихме добре, направихме всичко на-добро, за да влязат играчите добре в първенството. Разбира се това ще си проличи в мачовете. Ние правим и ще направим всичко възможно те да бъдат в оптимална форма до края на сезона”, каза още чешкият специалист.

Върба се върна към двубоя за Купата на България между двата тима през февруари, в който Левски спечеи с дузпи, въпреки че Лудогорец игра отлично 120 минути.

Знаете много добре, че след всеки мач винаги се помни резултатът, а не се помни играта. В предишния сблъсък Левски победи след дузпи и продължи напред. Може би това ще е още един стимул за нас да излезем здраво в този мач и да спечелим, за да си върнем за загубата и отпадането от турнира за Купата“, продължи Върба.

Треньорът на Лудогорец коментира дългата пауза в световния футбол заради коронавируса.

„Никой не е изпадал в такава ситуация, толкова дълга пауза, която наруши ритъма на отборите. Ние имаме достатъчно футболисти, които можем да използваме в различни мачове, така че мисля, че това ще бъде един от плюсовете ни до края на сезона. Може би отборите, които разполагат с 14-15 футболисти ще имат сериозни проблеми, защото предстоят много мачове за кратък период. В Германия имаше редица мускулни проблеми още след първия кръг, това може да бъде проблем.“

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!