BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицията благодари на областния управител за подкрепата в действията на полицията на всички КПП в Разград

Служителите на ОДМВР-Разград, ангажирани на контролно-пропускателните пунктове с дейността по ограничаване на разпространението на COVID-19 в региона, получиха 14 комплекта пътни знаци, осигурени от Областна администрация – Разград. На 7-те КПП-та, изградени от 21 март на входно-изходните артерии на град Разград, са разпределени по един комплект, състоящ се от два знака с надписи на английски и на български език и метални стойки. Обозначителните съоръжения са изработени във фирма в град Антоново и платени със средства на Областната управа. Съобразени са със Закона за МВР и Българския държавен стандарт за такъв тип знаци.

Днес Директорът на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев изпрати благодарствено писмо, адресирано до областния управител на Разград. „С действията по предоставяне на полицейските служители на оборудване за КПП – 14 комплекта знаци с метални стойки, Вие и Вашият екип подпомагате работата на униформените, ангажирани с изпълнението на задачите за ограничаване на заразната болест по контролно-пропусквателните пунктове! Благодарим Ви, че сте истински партньор на полицията в реализирането на разпоредените мерки във връзка с извънредното положение в страната! ”, се казва в писмото.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!