BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Преустановява се приемът на заявления и предоставянето на „Ваучери за заети лица”

Във връзка с обявеното  извънредно положение и решение от 31.03.2020 г. на Ръководителя на Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” Ви уведомяваме, че Агенция по заетостта временно преустановява приема на заявления и предоставянето на ваучери за придобиване на професионална квалификация и ключови компетентности от заети лица по  проект  „Ваучери за заети лица”, считано от 01.04.2020 г.       

Всички дейности, свързани с обучения с вече издадени ваучери, следва да бъдат също временно преустановени, съгласно публикуваните на 18.03.2020 г. на сайта на Агенция по заетостта „Указания за провеждането на обучения с ваучери по реда на ПМС 280/2015 г.”

 Отново напомняме, че съгласно условията за кандидатстване по процедура BG05M9OP001-1.016 „Ваучери за заети лица”, не е допустимо провеждането на дистанционно обучение. Разходите за всяко едно проведено дистанционно обучение ще се считат за недопустими за финансиране и няма да бъдат изплащани на доставчиците на обучение от Агенцията по заетостта.

Агенцията по заетостта препоръчва стриктно спазване на препоръките на Министерството на здравеопазването и Националния оперативен щаб за недопускане и ограничаване разпространението на вируса COVID-19.

Актуална информация ще бъде публикувана на официалния сайт и на Фейсбук страницата на Агенцията по заетостта.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!