BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Професионален домоуправител Разград“ с нова услуга за своите клиенти

Здравето е наша отговорност. В дни на пандемия, световна изолация, лишения и страх, едно добро решение ни дава „Професионален домоуправител Разград“ ,които приемат като свой дълг да помогнат в борбата с вируса. От вчера те извършват дезинфекция на входовете, които управляват .

Бързата реакция и адаптирането към променящата се среда са ключови в подобни кризисни ситуации. Освен управляващите, които денонощно прекарват времето си в търсене на нови решения за овладяването на кризата, това прави и екипа на „Професионален домоуправител Разград“ С дългогодишния си опит и професионализъм, те доказват, че умеят да реагират бързо и ефикасно и успяха да стигнат до отговора с какво биха били полезни на обществото и в дни на извънредно положение.

Днес не е достатъчно просто да си мием ръцете и да стоим на разстояние един от друг. Дезинфекция се извършва из целия град- улици, паркове, площадки и пр. Дали обаче това е достатъчно?  Нима нашите съседи не докосват  бравата на входната врата, или пък не използват парапета на стълбището…? Ами бутона за асансьора? За да може да се справим с проблема е нужно да се вземат по- сериозни мерки за сигурност. 

Вероятно тези въпроси вълнуват всеки съвестен и отговорен човек и гражданин, именно поради тази причина, подтикнати от обстоятелствата и възникналото извънредно положение в страната, фирмата реши да добави услугата „дезинфекция на вашите входове“.

Днес няма нищо сигурно, но всичко, към което целия свят се стреми е хората да бъдат максимално отговорни и да се сведе до минимум вероятността от разпространение на вируса. Колкото повече се забави процеса на разпространение, толкова по- лесно ще се контролира ситуацията. Всеки един малък и постоянен жест е голяма крачка към спасението  от кризата. Вече има начин да се намали страха и паниката и всеки да се прибере вкъщи една идея по- спокоен и безопасен като използва новата услуга от „Професионален домоуправител Разград“ .

Фирмата има изключително голям опит в почистването на жилищни сгради.  Използват се само еко и биоразградими почистващи препарати, което не затруднява по никакъв начин придвижването в съответното пространство.  

Повече информация за услугите, както и всички други полезни решения, които фирмата предлага, може да откриете на техния сайт – https://www.domoupravitelrazgrad.com/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!