BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Работниците от ОП “Паркстрой“ поставиха великденска украса в централната част на Разград

Работниците от ОП “Паркстрой“ поставиха днес великденска украса в централната част на Разград. „Декоративните композиции са от миналата година, не сме правили разходи за нови елементи, съобразяваме се с финансовите възможности и на общината, и на предприятието по време на извънредно положение във връзка с разпространение на Коронавируса. В същото време обаче смятаме, че с поставянето на великденска украса ще създадем празнично настроение на разградчани и ще повдигнем духа им и запазим надеждата, че ни чакат по-добри времена.“ – заяви директорът на „Паркстрой“ Иван Борисов.

Новост в украсата е включването на кръговото движение между бул. „България“ и ул. „Кирил и Методий“. През последните седмици границите на островчето бяха зацветени с лалета, нарциси и зюмбюли,  а сега в средата  му бе поставена кошница с декоративни великденски яйца.

До паметника на Майстор Манол в центъра бяха поставени високи 2,30 м. яйца със светещи елементи до тях, кошница с яйца има и в градинката с Часовниковата кула, пред Художествената галерия и сградата на КНСБ – декоративни фигури на пиленца и зайчета.

В условията на извънредното положение ОП“Паркстрой“ работи в пълния си състав, като освен обичайните дейности се ангажира и с дезинфекция на обществени площи. През последната седмица бе извършено зацветяване на централната част на града и косене на тревните площи, през следващата седмица това ще се извърши и в жк „Орел“.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!