BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Рекорден брой пътни нарушения са засечени за седмица в Разградско

1147 нарушения на Закона за движение по пътищата са установени в периода от 11 до 17 май 2020 г. През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при ОДМВР-Разград са съставили 295 фиша и 84 акта. Два от актовете са издадени на неправоспособни шофьори.

Установени са двама водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол – и при двамата концентрацията е била под 1,2 промила. Регистрациите на три моторни превозни средства са прекратени – две от тях заради неправоспособност на водачите и една заради употреба на алкохол от страна на шофьора.

До 16.00 часа на 20 май на територията на ОДМВР-Разград продължава специализираната полицейска операция „Скорост“, която стартира на 13 май. Засилен е контролът за спазване на скоростните режими в населените места и републиканската пътна мрежа, за правоспособност на водачите, употреба на алкохол или наркотични вещества, използване на обезопасителни колани, неплатени глоби по ЗДвП и наличие на сключена застраховка „Гражданска отговорност“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!