BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Супер звезда Никос Вертис пристига в София с оркестър от 25 великолепни музиканти

Супер звездата Никос Вертис ще пристигне в България с оркестър от 25 страхотни музиканти от Гърция, с които ще излезне на сцената на 13 май в “Арена Армеец”. Това сподели самият той в неотдавнашно интервю, което даде специално пред камерата на Ива Софиянска. Идолът на милиони фенове разказа, че с тези музиканти работи от години и вече се разбират помежду си “само с поглед”. На сцената често решават да сменят първоначално планирания репертоар, следвайки желанията и енергията на публиката в залата. “Старая се всеки следващ път да бъда по-добър от предишния”, откровен е Никос Вертис и добавя, че работи наистина много, всеки ден.
Преди да дойде у нас, в края на февруари Никос Вертис ще изнесе цели три концерта в престижната зала “Palatului” в Букурещ, Румъния. Те са планирани зa 26, 27 и 28-ми феруари, като третата дата бе обявена допълнително, поради огромния интерес. Концертът му се води за best-selling event в календара от събития в румънската столица.
У нас, специално за грандиозния концерт на звездата, ще бъдат доставени мебели от най-голямия Бузуки Бар в Солун. С тях ще бъдат оформени ВИП сепаретата в зала “Арена Армеец” и така обстановката в залата ще бъде още по-автентична.
ВИП сепаретата и билетите за трибуните за концерта на 13 май 2020 г. в София се продават с пълна сила в системата на Ticketportal.bg. Пълна информация за билети и куверти можете да намерите онлайн на www.ticketportal.bg, да пишете на: [email protected] или да потърсите информация на тел.: +359 879 498 338, + 359 879 498 339, + 359 879 498 340 (в работни дни от 10.30 до 17.30 ч.).
Билети можете да намерите още в Билетен център в НДК, касата на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции OMV. Mожете да ги намерите ТУК.

Никос Вертис е един от най-великите изпълнители на лаика – музикален стил, микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене. Той е един от най-големите, талантливи и обичани съвремененни изпълнители на гръцка музика, а песните му имат милиони слушания и гледания в you tube. Роден в Холандия от смесен брак, на 6 години семейството му се премества в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а 15-годишен започва да се занимава и с пеене.
Последният му албум „EROTEVMENOS“ e oт 2017-та и включа девет песни, сред които хитовите „Erotevmenos“ и „An m’agapises“.

Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.
Музика и видео от Никос Вертис можете да чуете в линковете по-долу:


Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!