BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сънародниците ни в Моасак, Франция гласуват в най-близката секция в Тулуза

Централната избирателна комисия ни уведоми с писмо за взето решение за затваряне на изборната секция в Моасак, Франция и незапочване на изборния ден след категоричната забрана от страна на местната префектура, огласена късно вчера.

По информация на посолството ни в Париж, най-близката секция, в която сънародниците ни в Моасак биха могли да гласуват, е тази в Тулуза. Тя се намира на адрес: La Chapelle Saint-Michel 18, GrandeRue Saint Michel, 31400 Toulouse

Припомняме, че снощи на председателя на секционната избирателна комисия в Моасак бе връчена забрана от префектурата за провеждане на изборите, обяснена със строгите мерки срещу коронавируса.

По информация на дипломатическите и консулските ни представителства зад граница, всички останали изборни секции в чужбина са отворили или предстои да отворят.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!