BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трима мъже са задържани след шофиране под въздействието на голямо количество алкохол

Трима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, са засечени на територията на ОДМВР-Разград. Това съобщават от полицията.

Около 00.20 часа на 13 август в село Хърсово е спрян лек автомобил „Рено Еспейс“, управляван от 37-годишен мъж. В хода на проверката е установено, че криминално проявеният и осъждан водач шофира без СУМПС в едногодишния срок от наказването му с влязло в сила постановление. Пробата на мъжа с дрегер отчела 2,11 промила алкохол. Той отказал кръвна проба. Задържан е в РУ-Исперих.

Около 04.00 часа на 13 август по бул. „Априлско въстание“ в Разград е спрян „Мерцедес С 220“, шофиран от 30-годишен мъж от село Дряновец. Пробата му с дрегер отчела 1,62 промила алкохол в издишания въздух. След като отказал кръвна проба, водачът е задържан в РУ-Разград.

Около 7.00 часа на 13 август по път ІІІ-702 между селата Белинци и Подайва е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 19-годишен младеж от село Духовец. Цифровата индикация на теста за алкохол отчела 1,50 промила. Водачът отказал кръв за медицинско изследване, задържан е в РУ-Исперих.

По трите случая са образувани бързи производства по чл.343 Б, ал.1 от НК.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!