BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трима са с фрактури след катастрофата край Струйно вчера

Около 12:20 часа вчера до село Струйно 32-годишен мъж, който бил зад волана на лек автомобил Мерцедес Ц 180 с разградска регистрация навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в насрещно движещия се лек автомобил Дачия „Сандеро“ с варненска регистрация с водач 26-годишна жена от Шумен. Това информират от полицията.

Разградски „Мерцедес“ се удари челно с варненска „Дачия“ край Струйно, водачите са в болница (СНИМКИ)

След удара 26-годишната жена била откарана в МБАЛ- Шумен, където след преглед е настанена в отделението по ортопедия и травматология с комоцио и фрактура на кост на десен глезен. Пътниците от мерцедеса 36-годишен мъж и 32-годишна жена от село Вазово са откарани и настанени за лечение в шуменската болница. Мъжът е с фрактура на тазова кост , фрактури на девето ребро вдясно и шиен прешлен, а жената с травма в корема. Водачът на мерцедеса, другите двама пътници и дете на 7 години са невредими. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!