BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Усилено продължават ремонтите в Кубрат

Усилено продължават строително-ремонтните дейности в град Кубрат, съобщава информационната пресслужба на общината.

Към момента тече благоустрояване на парк „Вела Пискова“ в лудогорския град. Вече се подменят плочки и се поставят нови бордюри и настилка. Чрез финансовата инвестиция на общината парковото пространство ще бъде изцяло обновено, като ще бъдат поставени и монтирани нови пейки за отдих, кошчета за смет, както и нови осветителни тела. В този район ще бъде облагородено и задблоковото пространство на блок „Хан Кубрат“. На това място ще бъде положена асфалтова настилка, ще бъдат подменени плочки и ще бъдат извършени други дейности, които Община Кубрат е поела като ангажимент.

Паралелно с тези ремонти в Кубрат продължава и ремонта на вече изцяло обновения парк в района на Детска ясла „Мир“, като предстои монтирането и на нови люлки за деца. Работни групи продължават и с почистването на градски територии. Вече тече усилено почистване в района на общинската болница, като са отстранени много излишни храсти и клони от дървета, които с години са създавали неудобство.

Припомняме, че ремонтни дейности бяха финализирани на улиците: „Цар Иван Асен II“, „Екзарх Йосиф“ и „Климент Охридски“, като на улица „Люлин планина“, след вече приключилото асфалтиране, предстои да бъдат подменени и тротоарни плочки за пешеходците.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!