BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

32 нови лични карти са връчени от служители на сектор „БДС“ към ОДМВР – Разград в изборния ден към 17:30 ч.

Звената на дирекция „Български документи за самоличност“ в ОДМВР-Разград продължават да издават в днешния ден удостоверения  на граждани, изгубили, откраднали или повредили личните си карти, за да могат да упражнят правото си на глас в изборния ден. Искане за издаване на такова удостоверения гражданите могат да подадат до 19.00 часа. От началото на изборния ден до момента са издадени 19 удостоверения за гласуване – седем в Разград, осем в Исперих, две в Кубрат и две в Лозница.

До 19.30 часа днес служителите на „БДС“ връчват новоиздадени лични карти, за които граждани са подали заявления през седмицата. Към 17.30 часа в Разград са връчени 8 лични карти, в Исперих – 12, в Кубрат – 4 и в Лозница – 8.

В ОДМВР-Разград са постъпили общо 11 сигнала, свързани с нарушения на изборния процес. Всички те са отработени и материалите по тях са предадени по компетентност в Прокуратурата. До момента няма образувани досъдебни производства. Постъпили са и три сигнала за нарушения на противоепидемичните мерки, като по единия от тях е образувано бързо производство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!