BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

7000 брошури с мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19 бяха раздадени днес

7000 информационни брошури с мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19 отпечата Община Разград.

2000 от тях вече са предоставени на РУ на МВР-Разград, за бъдат раздавани на контролно-пропускателните пунктове на изходите на Разград. Служителите на реда ще получат и още от тиража с информационни брошури, друга част ще бъдат разпространявани чрез общинските структури и звена, които се посещават от граждани, включително централния пазар.

В брошурите са описани конкретни съвети как да се предпазим от Коронавируса, има и телефон на Министерството на здравеопазването, на който могат да се задават въпроси за COVID-19.

Разпространението на брошурите е част от информационна кампания, която се провежда от местната управа по всички информационни канали, включително социалните мрежи, в които вчера бе разпространено видеобръщание на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев. В обръщението си той призовава да изтърпим ограниченията, които ни се налагат, за да запазим здравето си, да покажем, че сме отговорни пред децата и родителите си. Кметът Бояджиев се обръща специално и към нашите съграждани, които през последните дни се завърнаха от чужбина с молба да спазят карантинния период, указан от здравните власти.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Материалът 7000 брошури с мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19 бяха раздадени днес е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!