BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Връчиха купите и медалите на призьорите във финалния кръг на „Ученически игри 2024” по футбол за юноши 11-12 клас

Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим присъства на мача за първото място във финалния кръг на „Ученически игри 2024” по футбол за юноши 11-12 клас, на който Разград бе домакин през последните три дни. Г-жа Расим участва и в церемонията по награждаване на призьорите, връчи и купата и медалите на победителите от  ПТГ”Д-р Никола Василиади”-Габрово.

В оспорвана среща те победиха на финала тима на ПМГ”Иван Вазов”-Димитровград с резултат 2:1. Футболистите от Димитровград останаха на второ място в турнира, но купата за голмайстор на състезанието взе техен играч – Габриел Цветков.

На трето място останаха отборите на СПГЕ”Джон Атанасов”-София и СУ”Св.св. Кирил и Методий”-с. Брезница, Благоевградска област. На пета позиция е тимът на СУ”Христо Ботев”-Балчик, на шеста – ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф”-Разград.

Финалите на „Ученическите игри” по футбол се организират от: Министерство на образованието, Министерство на младежта и спорта, Българска асоциация „Спорт за учащи”РУО-Разград, Областен клуб „Спорт в училище”-Разград, Община Разград, ОС на БФС-Разград и ПФК”Лудогорец 1945”. В церемонията по награждаването освен заместник-кмета Хабибе Расим участваха и Николай Миланов от РУО на МОН-Разград и Динчер Къров от ОС на БФС-Разград. Победителите обяви главният съдия на турнира Милко Георгиев.

Разград е домакин и на още два финала от „Ученически игри 2024” за същата възрастова група. Във физкултурния салон на ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф” се играят срещите по волейбол, награждаването е в събота от 11,00 ч., а баскетболистите са в спортна зала „Абритус”, награждаването е от 12,00 ч. на 4 май.

https://connect.facebook.net/bg_BG/sdk.js#xfbml=1&version=v19.0

Posted by Община Разград on Friday, May 3, 2024

Материалът Връчиха купите и медалите на призьорите във финалния кръг на „Ученически игри 2024” по футбол за юноши 11-12 клас е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!