BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дует „Аморе“ гостува в Разград, като част от турнето „От сърце и душа“

Дует ,, Аморе“ са най-младият български поп дует. Иван и Глория Пенчеви са солисти на държавната опера в Русе. Те подготвят концерт-спектакъл в Разград на 3 октомври, като част от турнето ,,От сърце и душа’.’ В него, освен песните от първият им албум, ще има изпълнения на най-красивите български естрадни песни, както и кавъри на хитовете,,Цингарела“ и ,,Някога, но не сега“ на дует Ритон.

Гост изпълнители на концерта ще са от школата по изкуства Enjoy Music & Art School – Разград, които много скоро обраха наградите от международния конкурс ,,Речни ноти“ и националния конкурс ,,Дунавски звезди“.

Участие още ще вземат фолклорния танцов театър „Найден Киров“ и варненския балет „Електра“.

Концертът -спектакъл ще се състои на 3 октомври от 19 часа в Общинския културен център. Билети на цени от 10 и 15 лева се продават на билетната каса.

Материалът Дует „Аморе“ гостува в Разград, като част от турнето „От сърце и душа“ е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!