BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МКБППМН Кубрат: „За щастливо и спокойно лято – пазя себе си, пазя и другите“

Най-малките доброволци към местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните изготвиха традиционните плакати с правила за безопасно лято, за да бъде чаканата и мечтана ваканция спокойна и щастлива.

Информационният плакат обръща внимание на правилата за движение по пътищата, препоръчва да не се използват неохраняеми язовири, да не се ползват леснозапалими вещества, да се играе на регламентирани за това места и други ценни препоръки.

Доброволците отправят послание още за чиста и зелена околна среда, а най-новите членове сред емпатистите подсещат, че лятото е време за повече игри навън, среща с приятели, любими занимания, които образоват, обогатяват представите за света, разширяват съзнанието и пожелават ваканция, изпълнена с много любов и късмет.

Материалът МКБППМН Кубрат: „За щастливо и спокойно лято – пазя себе си, пазя и другите“ е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!