BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Над 600 нарушения по пътищата за седмица в Разградско, глобиха двама пешеходци

634 са общо нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени в периода от 5 до 11 април 2021 г. През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при ОДМВР-Разград са съставили 356 фиша и 57 акта. Пет от актовете са издадени на неправоспособни шофьори. По време на контролната дейност са санкционирани и двама пешеходец за неправилно поведение на пътя.

Установени е един водач, седнал зад волана след употреба на алкохол. Прекратени са регистрациите на шест моторни превозни средства – в четири от случаите причината е неправоспособност на водача, в един – употребата на алкохол и в един – употребата на наркотични вещества.

През изтеклата седмица са регистрирани две пътно-транспортни произшествия с двама пострадали, сочи още статистиката на „Пътна полиция“.

От 12 април започнаха засилени проверки за спазване на правилата за движение от водачите на превозни средства с животинска тяга – имат ли необходимата регистрация, светлоотразителни елементи и жилетки. Те ще продължат до 31 август 2021 г.   

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!