BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нови пистолети и тейзери връчи заместник главният секретар на МВР на служители в ОДМВР-Разград

Нови пистолети и тейзери връчи заместник главният секретар на МВР на служители в ОДМВР-Разград днес. На церемония в залата на Областната дирекция лично от главен комисар Станимир Станев получиха своите пистолети „Валтер“  началниците на РУ-Исперих, РУ-Кубрат и сектор „Противодействие на криминалната престъпност“.

Снимка: ОДМВР – Разград

Петте тейзера „Х2“ са разпределени по трите Районни управления и отдел „Криминална полиция“. При връчването им заместник главният комисар на МВР отправи пожелание към служителите да ги ползват предимно за учебни цели и да не се налага употребата им в реални ситуации. Главен комисар Станев подчерта, че подновяването на екипировката, оборудването, въоръжението и автопарка във всички структури е основен приоритет на професионалното и политическо ръководството на МВР.

Снимка: ОДМВР – Разград

Целта е постепенно от министерството да бъдат изтеглени старите „Макаров“ и служителите да бъдат превъоръжени с автомати „Скорпион“ и пистолети „CZ“. Полицейските служители заслужават да разполагат с най-модерно оборудване, за да имат самочувствие при изпълнение на служебните си задължения, каза още заместник главният секретар. При визитата си в Разград той провери създадената организация за охрана на предстоящите избори и опазване на обществения ред.

Материалът Нови пистолети и тейзери връчи заместник главният секретар на МВР на служители в ОДМВР-Разград е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!