BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отново протест пред Община Разград във връзка с миризмите в града

За втори път в рамките на месец се организира протест пред сградата на Община Разград във връзка с миризмите, тормозещи градът и околностите през летните месеци. Протестът е насрочен за периода 14:30-15:30 ч. в петък, 8 септември.

Протестът е обвързан със свиканото извънредно заседание на постоянната комисия по околна среда, селско, горско, водно и ловно стопанство и постоянната комисия по законност, превенция на корупцията, контрол на решенията, предложения на гражданите и връзка с неправителствени организации в 15,00 ч. утре.

Междувременно беше организиран и „Граждански комитет за чисти въздух и вода в Разград“, като в него участие взимат хора от различни сфери и професии в града.

Материалът Отново протест пред Община Разград във връзка с миризмите в града е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!