BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ПГТС „Христо Смирненски“ отбеляза 101-годишен юбилей

Гости на тържеството по повод 101 години от създаването на най-старото професионално училище в Разград бяха Михаил Тодоров, главен секретар в Областна Администрация- Разград, зам.-кметът Хабибе Расим, ст. инспекторът Албена Добрева от РУО , представители на Военно окръжие и на Мото клуб „Лудогорски Братя“, съобщават от общинското радио в Разград.

Снимка: Общинско радио Разград

На разположение на присъстващите бе и богатата музейна сбирка на училището и автомобилният симулатор, на който се обучават възпитаниците.

Снимка: Общинско радио Разград

Празникът започна с рецитал по стихове на патрона на учебното заведение Христо Смирненски. Учениците участваха и във викторина и решаване на кръстословица, като по активните успяха да спечелят награди. Директорът на гимназията Димитричка Ангелова обяви и призьорите в национални професионални състезания.

 Специални грамоти от ръководството но гимназията получиха преподавателите по основните дисциплини.

Кулминацията на официалното отбелязване на 101-вата годишнина на гимназията бяха автомобилни и моторни демонстрации.

 

Материалът ПГТС „Христо Смирненски“ отбеляза 101-годишен юбилей е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!