BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Петокласничка спечели Специалната награда на Кмета от фотоконкурса „Разград – уловени мигове“

Петокласничката от ППМГ “Акад Никола Обрешков“-Разград Еда Селим спечели Специалната награда на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев в 11-тото издание на фотоконкурса „Разград – уловени мигове. Лицата на Разград“, който се организира от ЦПЛР ЦУТНТ и Община Разград. Протоколът с решението на журито вече е публикуван на сайта на Община Разград. Носител на другата специална награда – за цялостно творчество, която се връчва от СБХ – е Колийн Господинова от 11 клас в ПГПЧЕ “Екзарх Йосиф“.

Припомняме, че конкурсът е част от събитията в празничната програма на Община Разград за Деня на Разград 28 януари. Поради противоепидемичните мерки официално откриване на изложбата с най-хубавите творби на този етап няма да има, 43 от снимките обаче са подредени във фоайето на Общинския културен център и могат да бъдат разгледани от организирани групи и ученици и граждани. Публикувани са и на следния линк в интернет: https://drive.google.com/drive/folders/1J6A_OkT8OlNUT0MMG_K4e0mCa0oJZiYG.

В конкурса участваха 170 творби на 95 ученици от 14 образователни институции в Разград и съседни общини. Творбите бяха оценяване от жури в състав: художника Петко Антонов и фотографите Петя Радкова и Теодор Пенчев. Във всяка от четирите възрастови групи са наградени по четири млади фотографи. Те ще бъдат уведомени от организаторите относно начина, по който ще си получат наградите.

Материалът Петокласничка спечели Специалната награда на Кмета от фотоконкурса „Разград – уловени мигове“ е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!