BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пожар изпепели дома на три семейства с 4 деца в село Пороище, доброволци събират дарения за помощ

Преди няколко дни в село Пороище при пожар е изгорял домът на три семейства, като от тях има 4 деца. Едно от децата ще бъде 2 клас и има нужда от всякакви ученически пособия – раница, несесер, екип, платненки 31 номер и друго, което може да дари. Другото момиченце е на 2 г., а другите две деца са момченца на 4 г. и 6 г.

В момента спешно трябва да се съберат възможно най-бързо пари за ремонт на покрива, дограмата и т.н., за да може семейството да има отново дом преди зимата.

Семейството е в процес на откриване на дарителска сметка. До тогава, организаторът на „Дамски бизнес клуб“ в Разград Цвета Бориславова се е заела с тази задача – да организира и предаде даренията към нуждаещите се семейства.

Повече подробности може да получите на телефон 0888964984.

Може да оставите своето дарение в офиса на Fantastic Travel на ул. Георги Сава Раковски 35 или в офиса на ЕВРОПЪТ на бул.България 29А.

Всички събрани пари ще бъдат преведени по дарителската сметка от името на Клуба, а вещите – предадени на семейството.

Материалът Пожар изпепели дома на три семейства с 4 деца в село Пороище, доброволци събират дарения за помощ е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!