BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Преподавател от ОУ „Васил Левски“ ще участва на учителски форум в Брюксел

Началният учител Пламена Димитрова от ОУ „Васил Левски“ – гр. Разград е един от двамата български учители, които наесен ще се включат в годишното събиране на учителския тестови панел към Европейската комисия.

Работата на панелистите е да споделят специфики, затруднения и иновации в образователните практики на страните членки. Те ще обсъждат и новите актуални материали, които ученици, студенти и други ще ползват в обучението си.

Пламена Димитрова е получила правото да участва във форума, след като е преминала процедурата за кандидатстване пред ЕК.

„Горди сме със завоюваното от Пламена право да представя българските учители в Брюксел и й желаем успех“, споделят от учебното заведение.

ПРЕПОДАВАТЕЛ ОТ ОУ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ЩЕ УЧАСТВА В УЧИТЕЛСКИ ФОРУМ В БРЮКСЕЛ.🇪🇺Началният учител Пламена Димитрова е един…

Posted by ОУ "Васил Левски" – гр. Разград on Thursday, June 22, 2023

Материалът Преподавател от ОУ „Васил Левски“ ще участва на учителски форум в Брюксел е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!