BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С турнири по футбол ОДМВР-Разград отбеляза 5 юли – професионалния празник на служителите в МВР

Инициативите стартираха с приятелски турнир по футбол между три дирекции, организиран от ОДМВР-Разград. На 1 юли от 10 часа на спортна база „Гнездо на орли“ премериха сили отбори от ОДМВР-Велико Търново, ОДМВР-Шумен и ОДМВР-Разград. Турнирът се проведе на голям терен по системата всеки срещу всеки в две полувремена по 35 минути. Тимовете завършиха наравно с по една победа и една загуба.

Традиционният турнир по футбол на малки врати, с който всяка година се отбелязва 5 юли, се проведе на 4 юли. В оспорваната надпревара се включиха четири отбора от РДПБЗН – Разград, ОДМВР-Разград, РУ-Разград и РУ-Исперих. Турнирът отново се състоя на спортната база на ПФК “Лудогорец” – “Гнездо на орли”, която бе предоставена от ръководството на шампионите за Празника на Министерство на вътрешните работи. Срещите се играха на принципа “всеки срещу всеки” в две полувремена по 12 минути.

С две победи и един равен мач отборът на Районно управление – Разград завоюва първо място в надпреварата. На второ място се класира тимът на Дирекцията с две победи и една загуба на терена. Трети останаха огнеборците от РДПБЗН, а на четвърто място – отборът на РУ-Исперих. Купите за призовите места връчи заместник директорът на ОДМВР-Разград комисар Мирослав Иванов.

Материалът С турнири по футбол ОДМВР-Разград отбеляза 5 юли – професионалния празник на служителите в МВР е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!