BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Три пъти повече кандидати за есенното издание на стажантската програма Hub by Yettel

Общо 460 студенти и млади специалисти са кандидатствали за предстоящото есенно издание на стажантската програма Hub by Yettel. Това са три пъти повече желаещи в сравнение с пролетното издание, което се проведе през април и привлече общо 153 младежи.

Сред кандидат-стажантите са български студенти както от родни университети, така и от висши учебни заведения в Италия, Нидерландия, Великобритания и други. Най-желани от младите са стажантските позиции в областта на разработка на софтуер, работа с данни и управление на услуги. Другите направления, в които кандидатите подаваха своите документи, бяха бизнес маркетинг, графичен дизайн и финанси.

viber

От всички общо 460 получени кандидатури само 42 кандидати бяха поканени на втория етап – т.нар. „център за оценка“. В него те получиха разнообразни задачи, с които трябваше да се справят в реална обстановка и за кратко време. Следващият финален етап от подбора е провеждането на индивидуално интервю. На него кандидатите  ще зададат своите въпроси към мениджъра на екипа, в който кандидатстват, и ще покажат мотивацията си за кариерно развитие.

Какъв обаче ще бъде финалният избор, ще стане ясно през ноември, когато Yettel ще посрещне новите си стажанти. В рамките на една година те ще работят по стратегически за компанията проекти и ще трупат реален опит в динамичния бранш на телекомуникациите. Всеки от тях ще има свой ментор, който ще ги напътства и ще им помага в ежедневните задачи. През първите няколко седмици участниците ще имат възможност да преминат на ротационен принцип през различни отдели в компанията, за да добият цялостен поглед върху телекомуникационния бизнес и да открият точното място за себе си.

Най-голямото предимство на стажа в Yettel е, че дава реална възможност на младите хора да бъдат наети на постоянна позиция и да продължат развитието си в компанията. От началото на програмата през 2016 г. до днес през нея са преминали 62 стажанти, като 83% от тях са останали на постоянна позиция и продължават развитието си в компанията и до днес.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!