BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Участък от ул. „Перистър“ около бензиностанция „Лукойл“ ще е затворен в петък заради ремонта на водопроводите в Доброшката махала

Участък от ул. „Перистър“ в Разград ще бъде затворен в петък, 13 октомври, във връзка с изпълнение на дейности по проекта  „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“.

В участъка с дължина около 10 м. от изхода на бензиностанция „Лукойл“ до кръстовището на „Перистър“ с „Априлско въстание“ ще бъде преправена и модернизирана шахта „Грънчарска“.

viber

Участъкът ще бъде затворен за движение от 8,30 до 17,30 ч., като ремонтните дейности няма да затрудняват достъпа до бензиностанцията.

Община Разград се извинява на гражданите за временните неудобства във връзка с ремонта! След подмяната на шахтата разкопаният участък ще бъде асфалтиран.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!