BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В петък ще се проведат консултации за секционни комисии

Консултациите за назначаване на съставите на секционните избирателни комисии на територията на Община Разград ще се проведат на 20 септември от 10,00 ч. в зала 308 на Община Разград.

Поканата за участие в консултациите е отправена от Кмета Добрин Добрев към представители на парламентарно представените партии и коалиции в 50-ото Народно събрание, но консултациите са публични, в тях може да участват и други партии и коалиции.

Утвърдените избирателни секции в общината са общо 71, включително секции в МБАЛ“Св. Иван Рилски“ и Районна служба „Изпълнение на наказанията“, както и 3 подвижни секционни комисии. С Решение №21/16.09.2024 г. на РИК-Разград е определен броят на членовете на всяка СИК, както и разпределението на местата в комисиите и техните ръководства между партиите и коалициите на територията на община Разград. Общият брой на членовете на 71 секционни комисии е 605.

Източник: Razgrad-bg.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!