BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Боряна Братоева и Петър Антонов гостуват в Разград с „Място, наречено Другаде“

Режисьорът Димитър Коцев – Шошо и великолепните актьори Боряна Братоева и Петър Антонов ни въвличат в една изключително смешна и покъртително откровена история, разкриваща мъжката и женската гледна точка, когато любовта е някъде наоколо.

„Място, наречено Другаде“ е най-новият текст на един от най-нашумелите съвременни драматурзи – Яна Борисова, за който тя получи престижната награда „ИКАР“. Сценографията и костюмите са дело на Елис Вели, музиката е на Милен Кукошаров.

Действието ни отвежда в сградата, където живее Денис – бивш известен телевизионен водещ с бляскаво минало и тъжно настояще. След драматична раздяла с жената, която той нарича „любовта на живота ми“, Денис се оттегля от телевизията и светлините на прожекторите и се отдава на пиене и самосъжаление. По стечение на обстоятелствата в апартамента до него, се нанася младата актриса Мия. Без да се съобразява с нищо друго освен със собствената си потребност да контактува, да споделя и да живее активно, тя нахълтва в живота на Денис и всичко се променя и за двамата. След известна съпротива, Денис се сприятелява и привързва към момичето. Без той да усети тя става неговия спасителен пояс, източник на вдъхновение и желание за живот. От своя страна Мия намира истински приятел с богат емоционален опит и мъдрост от каквито всеки млад човек има нужда в процеса на порастването си.

Пиесата „Място наречено Другаде“ е съфинансирана от Фондация „Лъчезар Цоцорков“.

Билети – на касата на ОКЦ, всеки делничен ден, от 12.00 до 13.00 часа и от 16.00 до 18.00 часа.

Материалът Боряна Братоева и Петър Антонов гостуват в Разград с „Място, наречено Другаде“ е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!