BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бюлетините за вота на 14 ноември пристигнаха в Разград

Бюлетините за изборите за президент и вицепрезидент на Република България и за парламентарните избори на 14 ноември 2021 г. пристигнаха в Областна администрация Разград. Те бяха доставени под охрана и с пломбиран камион. Пломбите от специализирания автомобил бяха свалени в присъствието на заместник-областния управител на област Разград Драгомир Златев и председателя на Районна избирателна комисия – Разград Хубан Соколов.

Бюлетините ще останат под денонощна полицейска охрана в Областна администрация Разград. Предвижда се на 11.11.2021 г.  /четвъртък/ те да бъдат раздадени по график на общините в региона. Местната власт ще ги разпредели по избирателните секции на 13.11.2021 г. /събота/.

Общият тираж на доставените бюлетини е по 136 000 за двата вида вот.

В 167 секции, които са с над 300 избиратели, ще се гласува изцяло машинно, а в 68 секции, вкл. подвижните избирателни секции, ще се гласува с хартиени бюлетини.  

Материалът Бюлетините за вота на 14 ноември пристигнаха в Разград е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!