BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Васко Василев отменя напълно лятното си турне

Васко Василев отменя напълно лятното си турне. Концертите в Пловдив, Плевен, Варна, Разград, Силистра и Севлиево няма да се състоят. Сумите от продадените билети ще бъдат възстановени към публиката.

След сериозно обмисляне и анализ на настоящата неясна ситуация с условията за провеждането на масови събития, от екипа на Васко Василев обявиха окончателно отмяната на 6-те летни концертни дати. Нито едно от обявените за юни събития  няма да се състои, а всички закупени билети ще могат да бъдат върнати и сумите за тях възстановени.

За мен като артист, както и за екипа ми, е най-важно да бъдем отговорни към публиката и да не допринасяме към допълнителното излагане на опасност за здравето на хората каквото е провеждането на концерт в почти непроменени условия от преди карантината.“, казва Васко Василев. „Вярвам, че всичко ще придобие нова форма на работа при организацията на концертите и това ще изисква време за изграждане на нови схеми за настаняване на публиката, адекватното редуциране на капацитетите на отделните зали, повече обмисляне на рисковете със залите на закрито и климатичните им системи, по-ясни и обмислени правила, които да гарантират спокойствието на всеки. Отделно намирам за некоректно да задържаме парите на хората повече от година. Вярвам, че когато всичко стане по-сигурно и ясно ще мога да се върна с огромно вълнение във всеки един от тези градове и да наваксаме с радост пропуснатото с публиката.

Процедурата за връщането на билети е следната – всеки билет ще може да бъде върнат и сумата по него напълно възстановена от обекта, от който е закупен.
В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg, начините за възстановяване на сумите са 2:
1) С кредитна карта – билетите трябва да се изпратят на следния адрес – Спиди или Еконт, ул. “Тодорини кукли“ 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

2) С наложен платеж или по банков път – билетите трябва да бъдат върнати по пощата (Спиди или Еконт, ул. „Тодорини кукли“ 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.
Крайният срок за връщането на билетите е 30.06.2020 година.

Концертът, обявен за 21-ви декември 2020 година в зала 1, НДК в София остава непроменен и билетите за него остават в продажба.

За повече информация:
Петя Иванова @ [email protected]

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!