BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 4 юни

Овен

Днешният ден ще е силно активен. Не прекалявайте с материалните си стремежи. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец

Четвъртък носи успех на Телците. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Близнаци

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Лъв

Днешният ден ще блести с особен успех за Лъвовете. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Бъдете оптимисти.

Везни

Четвъртък е успешен ден за Везните. Объркани сте емоционално. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата Ви. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Скорпион

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. През четвъртък може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес е по-добре да не пътувате.

Стрелец

Четвъртък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако Ви предложат делово пътуване, не го отказвайте. Бъдете внимателни при работа с пари. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Днес вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Днес проведете консултации.

Козирог

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Водолей

Четвъртък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Днешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Парите не Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Риби

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Четвъртък е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Ярки любовни постижения. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес дайте инициативата на другите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!