BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Доминик Янков подписа нов договор с Лудогорец

Един от най-големите таланти в школата на Лудогорец – Доминик Янков, подписа нов договор с Клуба. 20-годишният халф, който изигра серия силни мачове за първия отбор от началото на сезона, ще продължи кариерата си с екипа на деветкратния шампион.

Янков, който е роден в Торонто, Канада и е бил част от академията на английския Съндерланд, впечатли футболна България с играта си в последните двубои на Лудогорец срещу Локо (Пд) и ЦСКА. На „черно-белите“ Янков отбеляза гол за победата с 3:1, а срещу „червените“ записа две асистенции за крайното 2:2.

Доминик Янков е носил екипите на отбори в различни възрастови групи в ДЮШ на Лудогорец, както и на няколко юношески формации на националния отбор на България.

„Щастлив съм, че продължавам кариерата си в Лудогорец. Благодарен съм на треньорското ръководство за гласуваното ми доверие и възможността да играя с толкова силни футболисти в първия отбор. Вярвам, че ще съм част от тим, който ще продължава да печели трофеи и да радва феновете“, коментира Янков.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!