BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ежедневни рокли от Flaro.bg – вечният стил на райета

Раираните дрехи са на мода още от края на 20 век. От тогава досега, те все още присъстват в мъжката и дамска мода. Със завръщането на старите модните тенденции през последните години, раираните дамски дрехи се завръщат с пълна сила и любимите ежедневни рокли не остават по-далеч от тази добре забравена нова тенденция. От Flaro.bg са подготвени за пролетно-летния сезон още отсега. Затова, ние избрахме 3 модела ежедневни рокли на райета от онлайн магазина, които да Ви представим.

На първо място, дамската раирана къса рокля представя един спортно-елегантен стил подходящ както за ежедневието, така и за работа, а и за по-официални срещи. Райетата са с тънки бели и широки сини ленти. Моделът наподобява риза със своите копчета, а талията се пристяга с колан в същия цвят. Роклята има дълбоко V-образно деколте, което позволява носенето на колие или чоукър.

В подобен стил, дамската раирана рокля с V-образно деколте и джобове определено ще бъде една от водещите ежедневни рокли през този летен сезон. За разлика от предната рокля, тази е с къси ръкави и с равномерни бели и цветни ленти. Цветовете са меки – розов, кайсия и тъмносин. В долната част има декоративни копчета и като цяло моделът издава изключителен „плажен“ привкус. Освен това, тази рокля е една от най-женствените, която ще намерите в интернет пространството!

Накрая, но не на последно място, райетата изглеждат добре не само в стандартния си вертикален вид. Късата раирана рокля е с хоризонтални райета в типично моряшки стил – бяло и тъмносиньо. Тя е с къс ръкав и стандартно деколте тип „тениска“. Роклята е една от многото ежедневни рокли на Flaro.bg. За да се насладите на богатото разнообразие от летни къси и дълги ежедневни рокли, можете да посетите сайта. Там ще намерите най-разнообразни видове рокли и други дамски дрехи на разумни цени.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!