BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Емпатистите от Кубрат поздравиха медицинските работници

Уважаеми Ангели в бели престилки, честит празник! Благодарим Ви за всеотдайността и грижите!” се казва в поздравителното писмо на кубратските емпатисти до всички медицински работници по случай 7 април-денят на здравния работник. 

Александра и Даниела Димитрови, получиха творческата задача от името на Клуб „Емпатия” към МКБППМН-Кубрат, с която да стигнат до всички,   Ангели в бели престилки, чийто усилия особено в дните на борба с коронавируса и  социалната изолация са неимоверно високи и заслужават аплодисментите на цялото общество.  Те също имат нужда от упование и кураж в трудните и за тях и семействата им дни.

 Една от най-благородните, хуманни, трудни рискови професии е тази на лекаря и всички отдали се на спасяването на здравето и живота на хората,   заслужават ежедневно признание и подкрепа.

 БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ АНГЕЛИ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!