BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Затварят улиците около „Хювефарма арена“ заради мача Лудогорец-ЦСКА

Във връзка с футболната среща между ПФК “Лудогорец”  и ПФК “ЦСКА”, която ще се проведе на 14 април 2021 г. от 18.30 часа на стадион “Хювефарма арена”, ОДМВР-Разград съобщава, че предприема мерки за опазване на обществения ред по време на спортната проява.

За да се гарантира спазването на разпоредените от здравния министър ограничения, свързани с противоепидемичната обстановка в страната, и да не се допускат нарушения на Закона за спортното хулиганство /ЗООРПСМ/, от 17.30 часа няма да се допуска придвижване на посетители в спортната зона.  По улиците  “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард ще бъдат изградени пропускателни постове, които ще лимитират и ограничат движението по тях.

Временната забрана за движение на МПС няма да важи за живущите в района на спортната зона.

ОДМВР-Разград призовава гражданите да се съобразяват с въведените мерки и да изпълняват указанията на полицейските служители.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!