BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Избор на висококачествено спално бельо – какво трябва да знаем?

Спалното бельо е не по-малко важно за здравословния сън, отколкото всички други познати фактори. Освен това то е и лесен начин за промяна на интериора. За да си легнете с удоволствие и да заспите бързо, трябва да изберете подходящо спално бельо – както като дизайн, който да се впише в интериора на спалнята и да не се отегчава, както и като качествена материя, която да е нежна на допир и да не се съсипе след две или три изпирания.

Какво да търсим при избора на висококачествено спално бельо?

Модните тенденции се променят постоянно, но през последните години все повече и повече хора предпочитат минимализма в интериора и обзавеждането – това е прост и аскетичен стил, който лесно е да се комбинира с други стилове.

Избор на цветове за спално бельо

Можете да изберете също така и спално бельо в модерни за съответния сезон цветове. А също и да заложите на вечните нюанси, които се считат за особено релаксиращи – зелено, неутрално бежово, наситено оранжево и синьо, небесно синьо и разбира се, класическите бяло и черно.

По отношение на щампите, в момента са много актуални анималистичните и флоралните дизайни, както и ярките абстрактни принтове. Те са отличен източник на приятни емоции на фона на ежедневните стресови ситуации, пред които съвременният човек е изложен.

Екологичните материи са предпочитани

Хубаво е също така спалното бельо да е изработено от екологично чисти материали.

Тенденцията на информираното потребление днес е един от ключовите моменти, характеризиращи модерния начин на живот. Винаги е добре човек да знае как ще се отрази на екологията и здравето му изборът на една или друга тъкан. Все по-често потребителите търсят етична алтернатива на синтетиката и избират материали, които им харесват на базата на тактилните си усещания.

Най-популярните видове тъкани за спално бельо са памучните и ленените, които създават усещане за прохлада и са много приятни на допир.

Източник: spalno-belyo.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!