BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кубратчанка с впечатляващи пол денс умения на „България търси талант“ (ВИДЕО)

Адриана Димитрова показа грация и изящество, а с уменията си по пол денс зашемети журито на „България търси талант“. Тя получи 4 „ДА“.

“Гледах всеки един елемент. Имаше много трудни неща, които обаче изглеждаше, че ги правиш с лекота. Наистина беше перфектно!”, каза Славена Вътова за кубратчанката.

Адриана е на 23 години и е родена в Кубрат. В момента живее в София и е инструктор по пол денс.

“Надявам се с участието си да представя по-различно усещане, емоция и съчетание“, споделя Адриана.

Снимка: poledance-bg.com

Адриана започва танцовото си развитие още в ранна детска възраст. Три години се занимава със спортни танци, но търсейки разнообразие, започва да опитва и други стилове като джаз, модерен балет и хип хоп. Въпреки широкия танцов спектър, тя усеща, че има нужда от по-високо физическо натовартане и именно в пол денса открива идеална възможност да съчетае танцовите си умения със сила и развитие на гъвкавост, координация и грация. Ади е част от трупата на театър БХАЛГ и участва в различни театрални представления. В свободното си време обича да ходи на партита, където да поддържа ритъма със салса, бачата, кизомба. Като инструктор по пол денс мисията й е да предаде знанията си по забавен и креативен начин, да докаже на себе си и учениците си, че дори усвояването на сложни акробатични елементи може да е забавно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!