BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Лудогорец пуска билетите за мача с Берое в четвъртък

Билетите за мача с Берое от VII кръг на efbet Лига ще бъдат пуснати в продажба в четвъртък (24 септември). Двубоят с отбора от Стара Загора е в събота от 18,45 ч. на „Хювефарма Арена“. Входни талони за мача могат да бъдат закупени от касата на улица „Васил Левски“, която в четвъртък и петък ще работи от 10,30 ч. до 18,30 ч. В деня на мача гишето отваря в 10,30 ч. и ще затвори след 18,45 ч. В събота касата на сектор „Гости“ на „Хювефарма Арена“ отваря в 16,45 ч. 

За двубоя с Берое ще се продават билети според последната заповед на Министерството на здравеопазването, която разрешава максимум по 1000 души в един сектор на стадиона при запълване на 50 процента от капацитета му.

Цените на билетите за мача с Берое са следните:

Сектор „В“ 3 и 4 блок – 15 лв.
Сектор „В“ 1,2,5,6 блок – 10 лв.
Трибуна „Моци – 8 лв.
Сектор „Гости“ – 8 лв.

За мача с отбора от Стара Загора се продават и семейни билети.

ПФК Лудогорец напомня, че по време на мача на стадион „Хювефарма Арена“ феновете трябва да сядат през една седалка, за да се спази изискването за физическа дистанция. Родител с дете или по-голямо семейство може да седнат без ограничения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!