BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МБАЛ-Исперих получи лично дарение от областния управител на Разград

Днес, 31 март 2020 г., Областният управител Гюнай Хюсмен на област Разград и неговата съпругата Махмуре Хюсмен дариха 15 000 лева от личните си спестявания на Многопрофилната болница в град Исперих, които да бъдат използвани за превенция и подготовка за борба с COVID-19, при навлизане на заразата в областта ни.

Дарението беше прието от управителя на болницата д-р Абдулах Заргар, който бе поздравен за стриктните мерки, които е предприел в лечебното заведение срещу заразата.

Семейство Хюсмен изрази увереност, че лекарите и медицински сестри в област Разград са подготвени да посрещнат евентуална поява на коронавируса и в региона ни и им благодари за професионализма и отговорното отношение към проблема.

Областният управител апелира отново жителите на област Разград да бъдeм бдителни и отговорни, да имаме силен дух и да сме сплотени като семейства и общество, за да преживеем всички този тежък период за целия свят.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!