BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мъже на 38 и 40 години са новите случаи с COVID-19 в Разград

Нови два потвърдени случая на COVID-19 са регистрирани в област Разград на 23.09.2020 г, като и двата са в град Разград, информират от РЗИ-Разград.

Единият заболял е мъж на 38 г. Взет му е респираторен материал, който e изследван в лабораторията към МБАЛ – Разград /платено изследване/. Резултатът от направения PCR тест е положителен. Мъжът е без клинични оплаквания. Не е съобщил за придружаващи заболявания. Оставен е в дома си, с предписание да бъде  изолиран за 14 дни.

Вторият заболял е мъж на 40 г. Потърсил си е медицинска помощ на 21.09.2020 г. в МБАЛ „Св. Иван Рилски – Разград“ АД. Хоспитализиран е в ОГЕ /в изолатор/. Взет му е респираторен материал, който е изследван в лабораторията към МБАЛ – Разград. Резултатът от PCR теста е положителен. Мъжът не е съобщил за придружаващи заболявания. Приведен е на 23.09.2020 г. в Инфекциозното отделение на същото лечебно заведение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!