BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ОИЦ – Разград издаде четвърта брошура с успешни европроекти от Лудогорието

Четвъртото печатно издание на Областен информационен център (ОИЦ) – Разград съдържа данни за над 60 проекта, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) и от бюджета на Република България.

Всички получатели на евросредствата са от Разградска област. Повечето от проектите са приключили, а други все още се изпълняват. Те са съфинансирани от оперативните програми „Иновации и конкурентоспособност” (ОПИК), „Развитие на човешките ресурси” (ОПРЧР), „Региони в растеж” (ОПРР), „Наука и образование за интелигентен растеж” (ОПНОИР), „Храни и/или основно материално подпомагане” (ОПХ), „Добро управление” (ОПДУ), Програмата за развитие на селските райони (ПРСР), Програма „Еразъм+” и Финансовия механизъм (ФМ) на Европейското икономическо пространство (ЕИП) за периода 2014-2020 г.

И с новата си книжка екипът на ОИЦ – Разград ориентира предприемчиви граждани, фирми и организации как да осъществят свои идеи чрез европейско финансиране.

Снимка: ОИЦ Разград

Тиражът на брошурата „Успешни европроекти в област Разград 2014-2020” е 1 000 броя. Тя е предназначена за жителите и гостите на Лудогорието и ще бъде раздавана на участниците в информационните събития на ОИЦ.

Освен там, всеки желаещ може да получи безплатно екземпляр от нея в офиса на ОИЦ в гр. Разград,  на бул. „България” №34.

В електронен вид сборникът с проекти може да се прочете тук.

Екипът на ОИЦ Разград продължава да подпомага настоящите и бъдещите получатели на евросредства и през програмен период 2021-2027 г.

 Областен информационен център – Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!