BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Още маски за гражданите дариха от управата на Кубрат

Нови 3100 защитни маски за превенция срещу COVID-19 бяха предоставени за жителите на община Кубрат. Дарението бе направено лично от кмета на Община Кубрат г-н Алкин Неби и от председателят на Общинския съвет в Кубрат г-н Хюсеин Юмеров.

Това е поредното безвъзмездно дарение за хората от общината, което бе представено днес в Заседателната зала в сградата на местната управа в лудогорския град. Кметът и председателят на местния парламент уточниха, че предпазните средства са за многократна употреба и те ще бъдат раздадени на кметовете и наместниците по населените места в общината със задачата да бъдат разпределени сред нуждаещите се. Това е поредната благотворителна акция в помощ на хората от общината, целяща да осигури защитни средства за хората, които не могат да си осигурят такива.

„Целта ни е да предпазим жителите на общината колкото се може по-добре, защото през тези дни възрастните се събират на опашки за пенсии и въпреки организацията за отстояние отново се получават струпвания“, обясни кметът на Кубрат. Той отново призова жителите на общината да спазват разпоредбите и указанията на властите.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!