BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Разбиха наркооранжерия в местността Обзор край Разград, задържани са двама

Двама души са задържани за производство на наркотици при специализирана полицейска операция, проведена на 6 юли вечерта. Това информират от полицията в Разград.

При претърсване на вила в местността Обзор край Разград криминалистите открили 26 саксии с насадени растения канабис. Наркооранжерията, оборудвана със системи за вентилация и напояване, функционирала в имота на 41-годишен мъж поне от две години. Иззетото количество наркотични вещества е 4,26 килограма. В хода на разследването е извършено претърсване и на адрес в град Разград, обитаван от 26-годишен мъж. Открити са 163, 59 грама суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис, джъмпери, везни и семена. По случая е отпочнато досъдебно производство по чл.354 А, ал.3, т.1 от НК.

Снимка: ОДМВР-Разград

В хода на процесуално-следствените действия категорично е установена съпричастността на двамата криминално проявени мъже от Разград към извършваната престъпна дейност. Задържани са в сградата на Районното управление. Предстои да им бъдат повдигнати обвинения. Работата по разследването и документирането на престъпното деяние продължава.

Снимка: ОДМВР-Разград

Материалът Разбиха наркооранжерия в местността Обзор край Разград, задържани са двама е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!