BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Срамна ли е хирургията на полови органи?

В днешно време все по-голям процент от хората прибягват до различни методи, за да постигнат някаква по-голяма привлекателност сред противоположния пол, което е напълно разбираемо. Това, обаче, не трябва да е на всяка цена и границите са основното нещо, което трябва да бъде спазено.

За да се наложат бариерите на точното място, обаче, е нужно специалистът, на който сме се доверили, да бъде наистина добър и да няма разни нереалистични обещания от негова страна.

За жалост някои хирурзи дават напълно празни обещания, пациентът се доверява и след това специалистът се опитва да направи и наистина невъзможното, за да го изпълни.

Този вид работа не се изповядва от д-р Михаил Скерлев и за нас е изключително важно да бъдем максимално обективни с пациентите си преди те да се подложат на подобно нещо.

Например, ако един мъжки пенис може да бъде уголемен с до 2 см. (зависи от естествените природни дадености на мъжа) ние със сигурност няма да гарантираме 10 см. ръст на размера.

Това освен неморално и напълно непрофесионално, е и изключително опасно заради проблемите, които биха могли да се случат след това. Постоперативният период е много по-труден от самата операция, защото в него повечето неща зависят от клиента.

Какво е най-важното за пациента, когато говорим за полова хирургия

Масовото схващане проповядва, че само най-разкрепостените могат да се подлагат на полова хирургия, но всъщност вярно ли е това или просто е поредното налудничаво народно поверие?

Истината е някъде по средата, защото процедурата е сред високия клас чисто ценово, а както знаем масовият клиент е напълно съгласен да живее със себе си поради това, че няма излишни пари.

Да вложиш в себе си, обаче, не е нещо вредно, а дори напротив – прекрасно е, когато виждаме млади хора да се подлагат на разкрасяващи процедури, защото това означава, че младото поколение се грижи за себе си и своята полова увереност.

Защо скъпото е по-безопасно

Няма да ви лъжем, при подлагането на полова хирургия има известен риск, ако тя се извършва от хора без абсолютно никаква положителна репутация сред пациентите и малък опит. Не е тайна, че всичко може да се обърка.

Ние в Skerlev.com, обаче, знаем, че правилното извършване на полова хирургия не засяга каналчетата за уриниране или за семенна течност. Това автоматично означава, че подобрението е само козметично, но не и функционално, както повечето пациенти си мислят.

Голям процент от мъжете се притесняват за ерекцията си след подлагане на подобна процедура, но това е мигът, в който ще ги успокоим, че няма нищо страшно. Доверете се на професионализма ни – изберете клиника по пластична и естетична хирургия „Галатея“!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!