BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С нова беседка за отдих се сдобиха жителите на село Задруга

С нова беседка за отдих се сдобиха жителите на кубратското село Задруга, съобщават от прессцентъра на Общината.

Съоръжението бе осигурено чрез финансови средства на Община Кубрат, а проверка на място извършиха кметът Алкин Неби и председателя на местния парламент в Кубрат Хюсеин Юмеров. Чисто новата беседка бе монтирана в парковото пространство на кметството и местното читалище, които се помещават в една сграда.

Кметът на селото Шюкрю Назиф обясни, че има идея да превърне парка в приятно място за отдих на възрастните и развлекателно място за игра на малчуганите, като предложението му е да бъдат изградени люлки, пързалка и пейки за отдих. От своя страна общинският кмет заяви, че задачата е постижима и парковото пространство може да се облагороди.

По време на визитата си в Задруга обаче градоначалникът предупреди, че инвестициите на Общината не са безкрайни, а изграденото трябва да се цени и пази. По време на посещението си Алкин Неби разговаря с жителите на Задруга, след което инспектира състоянието на новоизградена детска площадка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!