BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Танцувай с нас” – нова лятна инициатива на Община Разград

Тази седмица стартира новата лятна инициатива на Община Разград „Танцувай с нас”.

Тя ще се провежда всеки четвъртък от 18,00 ч. пред Общинския културен център (Новия театър). В нея ще се включат любителските танцови състави, клубовете и школите по танци. Освен български хора разградчани ще могат да пробват канго джъмпс и салса, да потанцуват под темпераментите латино ритми. В ролята на учители ще влязат ръководителите на любителските  състави, клубове и школи, както и техните членове. Добър повод да се повеселим заедно и за един час да разтоварим натрупания стрес. Ако разградчани харесат новата инициатива, тя може да продължи и през есента.

Първото издание на „Танцувай с нас“ този четвъртък – 9 юли от 18 ч. – ще бъде шампионско. Футболният клуб „Лудогорец” ще изнесе на площад „Независимост“ деветата шампионска купа на клуба. Тя ще бъде съпровождана от представители на отбора и поставена  върху специален постамент пред Общинския културен център. За нашите съграждани остава удоволствието да се насладят на подготвеното шоу и на поредния трофей. И разбира се – да получат автографи от любимите футболисти. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!