BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тикви гиганти от Разград – атракцията на октомври

Всеизвестно е, че месец октомври е месецът на тиквите. Както по света, така и у нас растенията в извънредно големи размери предизвикват сериозен интерес. Бизнесменът Деан Дацев от Разград решава да инвестира свободното си време и желание в нетрадиционно хоби – отглеждане на тикви гиганти. Семената за тиквите – гиганти са сертифицирани и имат американски произход, а бизнесменът и семейството му разполагат с изобилие от тикви в различни форми и размери.

Снимка: Личен архив, Деан Дацев

С наближаването на Хелуин се засилва и интересът към тях. Желаещите да си закупят от шедьоврите не са малко, а все по-често клиенти си организират и фотосесии с гигантите.

Младо семейство решава да запечата моментите от шестата месечинка на сина си с по-различна фотосесия – с тикви. След усилено търсене на най-подходящата тиква родителите попадат на тиквите, отгледани от Деан Дацев. Фотосесията минава повече от успешно, а младите родители имат в албума си снимки от едно по-различно преживяване.

Тиква-гигант може да поръчате на телефон 0896618901

Материалът Тикви гиганти от Разград – атракцията на октомври е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!