BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Убиецът на жена си е бил разследван за насилие и в други европейски държави (ВИДЕО)

Директорът на ОДМВР – Разград и окръжният прокурор на Разград дадоха брифинг с подробности за жестокото убийство на 40-годишната Силвия Петрова в Разград.

Към момента е задържан 44-годишният съпруг на жертвата. В началото той е предоставил сериозно алиби пред полицията. На брифинга обявиха обаче, че той е бил засечен от камерите в града и след това е подал пълни самопризнания, това сподели директора на ОДМВР – Разград Диян Минков.

Задържаха съпруга испанец за зверското убийство в Разград

Престъплението е извършено в дома на родителите на жертвата, а трите им деца са били в жилището.  Вероятно става въпрос за жестока ревност.

Откриха разчленено тялото на издирваната 40-годишна жена от Разград, извършителят е задържан

Испанецът е разследван за насилие и в други европейски държави. Владее 4 езика, ерудиран, с добра обща култура, уточни окръжния прокурор Тихомир Тодоров на брифинга.

По информация на окръжния прокурор, мъжът е образован, владее четири езика. Работил е на летището в Тенерифе. Роден в Мексико, с испанско гражданство. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!